Арсеній Яценюк у Брюсселі: Необхідність продовжувати тиснути на Росію усвідомлюють всі країни-члени НАТО, і Альянс єдиний у цьому підході (відео)
середа, 17 серпня 2016, 13:20

Санкції проти РФ прив’язані безпосередньо до Мінських домовленостей і ситуації в Криму. «Мінськ» – єдина дорожня карта для подолання кризи», - наголосив лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у середу, 17 серпня, в Брюсселі по завершенні зустрічі з заступником генерального секретаря НАТО Александром Вершбоу.

Він наголосив, що російська провокація в Криму проти України не спрацювала: «Всі так звані факти, які російська сторона продемонструвала, є фіктивними. Це частина російського плану з підриву Мінської угоди».

«(Президент Путін) зараз шукає, яким чином звинуватити Україну, підірвати міжнародний авторитет України і перетягнути на свою сторону в тому числі й частину країн-членів Європейського Союзу. І друге його завдання – це тягнути час», - зазначив лідер "Народного фронту".

Проте Мінські домовленості, підкреслив Арсеній Яценюк, «були, є і залишаються єдиним шляхом для подолання цієї кризи»: «Росія зобов’язана виконувати свою частину угод, яку вона не виконує».

Санкції проти РФ прив’язані безпосередньо до Мінських домовленостей і ситуації в Криму, нагадав він: «Необхідність продовжувати тиснути на Росію усвідомлюють всі країни-члени НАТО, і НАТО єдине в цьому підході».

Арсеній Яценюк також повідомив, що в ході зустрічі заступник генсека НАТО високо оцінив прогрес, зроблений Україною за два з половиною роки.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua