Арсеній Яценюк: Очікуємо, що Україна отримає транш МВФ та допомогу ЄС і США для стабілізації економіки (відео)
вівторок, 16 серпня 2016, 18:39

«Очікуємо, що Україна отримає як транш МВФ, так і 1 мільярд кредитних гарантій США та 600 мільйонів євро від ЄС, які потрібні для стабілізації української економіки», - наголосив лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк за підсумками зустрічі з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі у вівторок, 16 серпня.

«Зараз все залежить від того, як швидко остаточно завершаться перемовини з Міжнародним валютним фондом», - підкреслив лідер «Народного фронту», нагадавши, що надання Україні 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги від ЄС безпосередньо прив’язані до пакету з МВФ.

«Ми очікуємо, що будуть остаточно завершені всі технічні переговори, і Україна отримає як транш Міжнародного валютного фонду, так і 1 мільярд кредитних гарантій Сполучених Штатів Америки та 600 мільйонів євро від Європейського Союзу, які потрібні для стабілізації української економіки», - підкреслив він. 

Арсеній Яценюк зазначив, що українська економіка, на відміну від російської, падіння якої становило 0,6%, демонструє позитивні зрушення - 1,3% зростання у другому кварталі цього року.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua