Технічні питання не стануть на заваді отримання Україною безвізового режиму, - Арсеній Яценюк (відео)
вівторок, 16 серпня 2016, 18:33

«У парламенті та Уряді України були ухвалені понад 150 рішень для лібералізації візового режиму з ЄС. Переконаний, що технічні моменти не зможуть стати на перешкоді отримання громадянами України безвізового режиму», - наголосив лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк за підсумками зустрічі з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі у вівторок, 16 серпня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що українська сторона виконала весь політичний і юридичний блок умов щодо лібералізації візового режиму з ЄС: «Як в Парламенті, так і в Уряді були прийняті понад 150 рішень. Зараз є технічні питання, які будуть вирішені».

«Позиція президента Європейської Ради дуже чітка - для українців безвізовий режим є важливою ознакою справжньої європейської інтеграції України», - наголосив він.

«Це те, що обіцяли два роки тому. Це те, чого очікують громадяни країни. Тому я переконаний, що всі рішення з цього приводу вже прийняті, а ті технічні моменти, які є, - будуть врегульовані і ніколи не зможуть стати на перешкоді отримання громадянами України безвізового режиму», - підкреслив лідер «Народного фронту».

Відповідаючи на запитання журналіста щодо можливих термінів введення безвізового режиму з ЄС, Арсеній Яценюк нагадав, що на початку вересня в Європейському парламенті буде розглядатися відповідне питання: «Фактично ми очікуємо, що в середині жовтня буде вже завершальна стадія».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua