Арсеній Яценюк: У бюджеті на наступний рік Уряд передбачає 3,3 мільярда гривень на будівництво і ремонт доріг (відео)
неділя, 6 грудня 2015, 18:30

У проекті Державного бюджету на 2016 рік Уряд України передбачає на будівництво і ремонт доріг 3,3 мільярда гривень. Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» в неділю, 6 грудня.

Він нагадав, що цього року Уряд виділив на ремонт і будівництво доріг 3 мільярди гривень. Зокрема, зазначив він, вдалося збудувати дорогу Львів-Івано-Франківськ.

«Ми запровадили експеримент, за яким додаткові доходи на митницях чотирьох областей направляються на будівництво доріг. До прикладу, тільки у Львівській області цей експеримент дозволив втричі збільшити фінансування будівництва доріг», - підкреслив Глава Уряду. 

Відповідаючи на запитання жителя села Шрамівка на Черкащині щодо незадовільного стану місцевої дороги, Арсеній Яценюк підкреслив, що дасть доручення Міністру інфраструктури «перевірити, в якому стані ця дорога і чому вона не фінансується з коштів місцевого бюджету»: «Місцеві бюджети Черкаської області суттєво збільшили свої доходи. Куди, як не на дороги, відправляти ці кошти?».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua