Арсеній Яценюк: У бюджеті передбачено 40 млн грн на фінансування діяльності Меджлісу (відео)
п’ятниця, 25 грудня 2015, 03:51

У проекті Державного бюджету на 2016 рік передбачено 40 млн грн на фінансування діяльності Меджлісу кримськотатарського народу. Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час розгляду в парламенті проекту бюджету на наступний рік у ніч на 25 грудня.

Глава Уряду також підкреслив, що в бюджеті передбачені кошти для закупівлі телевізійних проектів у кримськотатарського каналу АТR.

Арсеній Яценюк звернувся до Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова: «Я дуже ціную вашу позицію і те, яким чином ви боретесь за права кримськотатарського народу. Уряд і держава зобов’язана так само боротись і вам допомагати».

Відповідаючи на запитання народного депутата щодо 24 мільйонів гривень, передбачених на проведення всеукраїнського фестивалю патріотичної пісні «Будь вільний», Глава Уряду підкреслив, що цей пункт був внесений до проекту бюджету не Кабінетом Міністрів України, а Державним управлінням справами.

«Це вилучається з Державного бюджету України і передається на фінансування Міністерства закордонних справ України», - повідомив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua