Арсеній Яценюк у Чернівцях: Якісна дошкільна освіта необхідна для формування якісної вищої школи (відео)
вівторок, 30 серпня 2016, 15:40

У вівторок, 30 серпня, лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк та міністр освіти і науки України, представник «Народного фронту» Лілія Гриневич у Чернівцях взяли участь  у церемонії відкриття навчально-виховного комплексу «Лідер», де розпочали навчання сто дошкільнят.

Арсеній Яценюк зазначив, що для того, аби мати якісну систему вищої школи, необхідна якісна дошкільна і середня освіта. Міністр освіти і науки Лілія Гриневич, підкреслив він, «має візію і дійсно хоче змінити систему освіти».

Лідер «Народного фронту» відзначив і зусилля міського голови Чернівців Олексія Каспрука: «Те, що він зробив у місті для того, щоб з'явилися нові дитячі садки, – це великий здобуток».

Він звернувся до батьків дошкільнят: «Ми можемо зробити так, щоб наші діти були успішними і щасливими. А тоді це успішна і щаслива країна. Хочу привітати вас, що ви маєте ці можливості. Хочу побажати вашим дітям усмішок та успіху і успіху нашій країні».

Комунальний дошкільний навчальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Лідер» Чернівецької міської ради створений на базі загальноосвітньої школи №12.

У НВК «Лідер»  створено чотири дошкільні групи на 100 дітей. Для реконструкції  будівлі міською владою було виділено понад  5 млн грн, ще понад 380 тис. грн – на придбання меблів та інвентар. 

Загалом у 2016 році на проведення реконструкцій та добудови приміщень для дитсадків із міського бюджету Чернівців виділено  більш як 42,5 млн грн. Окрім того, на здійснення капітальних ремонтів у дошкільних навчальних закладах спрямовано понад 2 млн 800 тис. грн.

 

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua