Арсеній Яценюк: «У минулому році ми пообіцяли, що дорога Львів - Івано-Франківськ буде – і вона побудована» (відео)
п’ятниця, 11 березня 2016, 13:28

«У минулому році ми пообіцяли, що дорога Львів - Івано-Франківськ буде – і вона побудована», - заявив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час відвідання автодороги Івано-Франківськ – Львів у п’ятницю, 11 березня, в рамках робочої поїздки до Івано-Франківська.

Арсеній Яценюк висловив вдячність Міністру інфраструктури України Андрію Пивоварському, керівнику Укравтодору Андрію Батищеву: «Минулого року ми прийняли рішення будувати дорогу, і ми її зробили».

У планах Уряду на поточний рік – будівництво відрізків автошляху Івано-Франківськ - Чернівці, Івано-Франківьк - Рахів: «Це той інвестиційний комплект, який буде реалізований в поточному році на території Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської і ближніх областей».

«У цілому по Україні ми профінансуємо на першому етапі 14,2 мільярда гривень», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Політика минулого року буде мати продовження в поточному році, наголосив він: «Ми не будемо розмазувати сотні мільйонів гривень на так званий ямковий ремонт. Завдання – це будівництво магістралей і відновлення взагалі інфраструктури країни. І так, як нам це вдалося зробити в Івано-Франківській і Львівській областях, ми будемо далі робити по всій країні».

Він наголосив на необхідності не «робити все й відразу», а сконцентрувати ресурс на основних напрямках.

Арсеній Яценюк підкреслив, що 14 березня Уряд планує остаточно затвердити перелік усіх магістралей, відновлення і ремонт яких має розпочатися в поточному році: «Ми невідкладно оголосимо тендери, щоби українські й будь-які інші компанії, які хочуть взяти участь в будівництві доріг, запропонували якість і ціну».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua