Арсеній Яценюк у Варшаві: Дискусії, які намагаються “заговорити” питання Криму, мають якнайшвидше припинитися
п’ятниця, 16 березня 2018, 17:21

Лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк очікує від вільного світу заяви щодо засудження незаконних російських виборів, що відбуватимуться на українській території - в  Криму: “Це має повпливати на двосторонні та багатосторонні відносини між Росією та Західним світом”, - підкреслив лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк в інтерв’ю польським журналістам під час Міжнародної конференції “Революція, війна та її наслідки” у Варшаві 16 березня.

Арсеній Яценюк наголосив, що 18 березня відбудуться вибори в Росії, і Путін буде “не ще раз вибраний, а перепризначений”. Він підкреслив, що ці російські вибори будуть проходити на українській території - в Криму.

“Очікую від вільного світу на потужні заяви щодо засудження незаконних російських виборів.  Це має повпливати на двосторонні та багатосторонні відносини між Росією та Західним світом”, - підкреслив лідер “Народного фронту”.

За його словами, єдиний варіант, який є на порядку денному, - розширити санкції проти Росії. Арсеній Яценюк нагадав, що запропонував американським та європейським партнерам об'єднати санкції проти Росії в зв'язку з незаконною анексією Криму з санкціями через російську агресію на Донбасі.

Арсеній Яценюк зазначив, що існує думка, ніби питання Криму - це окреме питання: “Росія незаконно анексувала Крим”, - наголосив він, підкресливши, що дискусії, які “намагаються якимось чином “заговорити” питання Криму, мають припинитися якомога швидше”. 

Більше фото - ТУТ

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua