Арсеній Яценюк "Голосу Америки": Доки Росія не виконає Мінські домовленості, у світі не може бути дискусії про скасування санкцій (відео)
середа, 29 червня 2016, 22:59

«США відстоюють позицію, що Росія повинна виконати свою частину Мінських угод. Доки це не буде зроблено, навіть не може бути дискусії в світі про те, що знімаються санкції», - наголосив лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в інтерв’ю «Голосу Америки».

Відповідаючи на запитання щодо можливих наслідків для України від виходу Британії з ЄС та можливої допомоги США в цьому питанні, Арсеній Яценюк наголосив: «Немає сумніву, що Росія аплодує тому, що відбувається зараз в Європейському Союзі. І вони сподіваються, що Brexit може вплинути на послаблення санкцій проти Російської Федерації».

За його словами, російська влада сподівається, що низка радикальних партій в країнах-членах Європейського Союзу будуть вимагати покращення відносин з Росією: «Але які можуть бути відносини з країною, яка переписала історію після Другої світової війни, яка просто вторглася на територію України, незаконно анексувала Крим і відправила своїх солдатів до Донецька і Луганська?».

«Зараз Сполучені Штати Америки відстоюють позицію, що Росія повинна виконати свою частину Мінських угод. До того моменту, доки це не буде зроблено, навіть не може бути дискусії в світі про те, що знімаються санкції», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

Фотогалерею візиту можна переглянути за цим посиланням.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua