Арсеній Яценюк у Вашингтоні: Спадок Маккейна - боротьба за свободу і незалежність (відео)
субота, 1 вересня 2018, 19:41

У суботу, 1 вересня, у США лідер партії "Народний фронт", Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк взяв участь у церемонії вшанування пам`яті Сенатора Джона Маккейна у Вашингтонському національному соборі. 

В інтерв’ю журналістам він підкреслив, що Сенатор Джон Маккейн був "великим сином американського народу і великим другом українського народу": "Він разом з нами був на Майдані. В Сенаті він був тією людиною, яка просувала законодавство по допомозі українським Збройним Силам. Він був людиною, яка просувала законодавство про введення санкцій проти Росії". 

"Він був справжнім другом нашої країни і дійсно тим, хто переживав за Україну. Це велика втрата не тільки для Америки, не тільки для України, але й для світу в цілому", - сказав він. 

Проте у Джона Маккейна - великий спадок, підкреслив Арсеній Яценюк: "Його спадок – це боротьба за свободу і незалежність. І за свободу та незалежність нашої української держави". 

Напередодні в ході візиту до США Арсеній Яценюк зустрівся з заступником Державного секретаря Сполучених Штатів у справах Європи Вессом Мітчеллом та Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером, а також із лідером демократів у конгресі США Ненсі Пелозі.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua