Арсеній Яценюк у Вашингтоні зустрівся з сенаторами США
середа, 29 червня 2016, 20:56

Під час візиту до Вашингтона лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк зустрівся із сенаторами Річардом Дурбіним, Робертом Коркером та Джоном МакКейном. «Зустрічі у Конгресі США були розмовою партнерів, які справді і щиро хочуть допомогти і оборонити Україну», - написав Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook.

Він висловив вдячність сенаторам МакКейну, Коркеру і Дурбіну «за дружні, відверті і практичні бесіди».

«Особливо ціную слова МакКейна: «Горджуся вашим народом і вашим рухом вперед», - написав лідер «Народного фронту».

Нагадаємо, Арсеній Яценюк перебуває у Вашингтоні на запрошення Білого Дому. Він провів зустрічі з Віце-президентом США Джозефом Байденом, міністром торгівлі США Пенні Прітцкер та міністром фінансів Джейкобом Лью.

Сьогодні запланована його зустріч із першим заступником виконавчого директора Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном.

У Вашингтоні лідер «Народного фронту» планує обговорити нинішні результати і подальші завдання українських реформ з авторитетними експертами і фахівцями під час виступів в Атлантичній  Раді та Брукінгському Інституті.

Лідер «Народного фронту» також взяв участь у допрем'єрному показі фільму «Breaking Point» («Точка зламу»). Це документальний фільм про події в Україні під час Революції Гідності та розгортання російської війни проти України. Фільм знято відомим американським документалістом, триразовим володарем премії «Оскар» Марком Джонатаном Гаррісом, який у роботі над фільмом співпрацював з українським режисером Олесем Саніним.

 

Фотогалерею візиту можна переглянути за цим посиланням.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua