Арсеній Яценюк – учасникам коаліції: Забудьте про політичні чвари. Відновіть стабільність проєвропеської коаліції і дайте можливість Уряду працювати і відповідати перед народом
неділя, 6 березня 2016, 19:27

«Для реалізації змін в країні нам потрібна політична і економічна стабільність. Звертаюся до учасників політичного процесу: забудьте про політичні чвари та інтриги. Я пропоную учасникам коаліції відновити стабільність української проєвропейської парламентської коаліції, дати можливість Уряду працювати і відповідати перед українським народом», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 6 березня.

 

Він нагадав, що минулого тижня звертався до політичних опонентів представити альтернативний план і альтернативну команду реалізації змін: «Цього не було зроблено».

 

Програма цього Уряду, підкреслив Прем’єр-міністр – «створення нових робочих місць, боротьба з бідністю, економічне зростання та продовження тих реформ, які ми започаткували два роки тому».

«Якщо в когось є краща програма, сильніша команда і коаліція, яка готова це підтримати, - представте її народу України. А зараз уся повнота відповідальності лежить на нас», - наголосив Арсеній Яценюк.


 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua