Арсеній Яценюк - учасникам Євромайдану: «Майдан у нас щодня. Ми всі повинні бути тільки по один бік» (відео)
субота, 21 листопада 2015, 14:28

У суботу, 21 листопада, в День Гідності і Свободи Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк та члени Уряду зустрілися з учасниками Євромайдану, постраждалими під час подій зими 2013-2014 років.

У зустрічі взяли участь Віце-прем`єр-міністр – Міністр культури України В`ячеслав Кириленко, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Міністр юстиції України Павло Петренко та представник Міністерства соціальної політики України.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих за незалежність України.

«Пройшло багато часу, пройшло багато подій. І наша країна, і всі ми зіткнулися з дуже великими викликами після Майдану», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Тому сьогодні, сказав він, не можна сказати, що Майдан завершився: «Майдан у нас кожен день. Майдан у нас в боротьбі за те, щоби Україна отримувала підтримку Заходу, щоб збирати гроші на зарплати, пенсії для військовослужбовців й будувати таку дискусію, яка є сьогодні між нами», - звернувся він до учасників Євромайдану.

«Ми всі повинні бути тільки по одну сторону», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він запропонував видати книгу спогадів про події Майдану – «реальних спогадів всіх тих, які зараз в цій залі, тих, кого зараз тут немає».

Арсеній Яценюк звернувся до В'ячеслава Кириленка створити відповідну групу: «Давайте протягом року, до наступної річниці Майдану, випустимо історію наших спільних спогадів». 

Глава Уряду підкреслив, що Майдан – «це не тільки те, що відбулося два роки тому»: «За свободу і за гідність треба боротися кожен день. Кожен, хто як може. Не криком і ненавистю, не розчаруванням і опусканням рук, а спільною роботою на благо цієї країни. Цієї країни, яку кожен з нами мріяв і мріє після Майдану збудувати».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua