Арсеній Яценюк: Ухвалення бюджету – не просто вотум довіри урядовій політиці. Це вотум довіри українським реформам (відео)
неділя, 27 грудня 2015, 19:33

За головний фінансовий документ держави на наступний рік проголосували 263 народних депутати України: «Це не просто вотум довіри урядовій політиці. Це вотум довіри українським реформам. Це знак нашої єдності, знак можливості знаходити компроміси і знак відповідальності українського політичного класу за майбутнє української держави», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 27 грудня.

«Попри всі політичні дискусії і політичне протистояння в стінах Парламенту нам вдалося ухвалити закон України про державний бюджет на наступний рік і всі закони, необхідні для наповнення дохідної частини державного бюджету», - підкреслив Глава Уряду.

Він висловив вдячність народним депутатам України, «які разом з Урядом знайшли всі компроміси і взяли на себе політичну відповідальність за долю країни»: «Це фракція «Народного фронту», фракція Блоку Петра Порошенка та це окремі депутатські групи та народні депутати України, які усвідомили свою відповідальність перед країною, свою відповідальність за майбутнє української держави».

«Якщо ми разом, у нас завжди все виходить», - сказав Арсеній Яценюк. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua