Арсеній Яценюк: Україна - це персональна драма для Путіна (відео)
субота, 16 вересня 2017, 19:19

"Путін ніколи не здасться. Єдиний шлях, як комунікувати з ним, - із позиції сили. Це єдина мова, яку Путін розуміє", - наголосив лідер політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк під час дискусії "Безпека для України: у пошуках рішень, які працюватимуть" в рамках Чотирнадцятої щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) 16 вересня.

"Україна - персональна драма для Путіна. Це стосується не тільки російської зовнішньої політики, а його персонального підходу. Він втратив Україну 2004-го року після Помаранчевої революції. Він втратив Україну 2013-го після Революції Гідності. Його головна мета - створити новий тип радянської імперії - російську радянську імперію КГБістького штибу", - підкреслив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що Путін "не раз заявляв, що хоче відновити так звані сфери впливу": "Україна була, є і буде для російської імперії ключовою в цих сферах впливу". Проте між Україною та Росією є ключова відмінність, сказав він: "Україна - це країна свободи, реальної демократії та вільних людей. Україна - це нація, яка бореться за свою незалежність".

Лідер "Народного фронту" наголосив, що Путін не зробив жодного кроку для виконання Мінських домовленостей та припинення вогню: "Він може зробити це за лічені хвилини - просто взяти телефон і сказати своєму генералу припинити вогонь. Нічого не відбувається".

"Воюючи з Україною, Путін воює з усім вільним світом. І ми на передовій цієї битви. Це фронт вільного світу за демократію, це фронт, де ми боремося за нашу спільну свободу", - сказав Арсеній Яценюк. 

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua