Україна перебуває в системній державній кризі, - Арсеній Яценюк (відео)
п’ятниця, 30 жовтня 2020, 23:33

«Держава перебуває в системній кризі. Вона потребує системних і професійних рішень. І ці рішення потрібні вже вчора. Тому що завтра у нас вже під великим питанням», - підкреслив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії  «Народний фронт» Арсеній Яценюк у програмі «Свобода слова Савіка Шустера» на каналі «Україна» 30 жовтня.

Конституційна криза, створена КС, може бути вирішена, підкреслив Арсеній Яценюк: «Але це, на превеликий жаль, – не єдина криза».

«Війна Росії проти України не завершилась. Донецьк і Луганськ ми не повернули. Крим далі окупований Російською Федерацією. Пандемія вбиває людей. Економіку лихоманить. Фінансова система в жахливій формі. Допомоги Міжнародного валютного фонду немає. Іде повна делегітимізація органів державної влади», - наголосив він. 

«Зараз найважливіше - щоби всі державні інститути взялися до розуму», - сказав лідер «Народного фронту».

«Держава потребує системних і професійних рішень. І ці рішення потрібні вже вчора. Тому що завтра у нас вже під великим питанням. Завтра – це не тільки безвізовий режим. Завтра – це наше європейське майбутнє і довіра інвесторів до України. Завтра – це розвиток української економіки, це можливість України стати членом Європейського Союзу і НАТО», - наголосив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua