Арсеній Яценюк: Український електроенергетичний сектор має якнайшвидше стати невід’ємною частиною європейського
вівторок, 1 березня 2016, 13:34

«Найкращий шлях для України та ЄС – синхронізувати український електроенергетичний сектор з європейським», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у вівторок, 1 березня, на зустрічі з Віце-президентом Європейської Комісії  з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем.

Прем’єр-міністр нагадав про ідеї створення вставок постійного струму між українським та європейським  електроенергетичними секторами: «Це стара російська ідея, яку я категорично не підтримую».

«Нам разом необхідно розробити план, як щонайшвидше зробити український електроенергетичний сектор невід’ємною частиною європейського», - наголосив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду України підкреслив, що такий крок залежить від політичної волі: «Я маю політичну волю, аби зробити Україну частиною великої Європи. Якщо Україна підписала Угоду про ЗВТ і має стати невід’ємною частиною великого економічного простору ЄС, то це означає, що енергетичний сектор також має бути невід’ємною його складовою».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua