Арсеній Яценюк: Уряд готує план дій на наступні 12 місяців і звертається до депутатів надати свої пропозиції (відео)
п’ятниця, 5 лютого 2016, 13:10

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк повідомив, що Уряд готує план дій на наступні 12 місяців, і звернувся до членів парламенту подати своє бачення і пропозиції до економічної програми. Про це він сказав під час години запитань до Уряду в парламенті у п’ятницю, 5 лютого.

Арсеній Яценюк наголосив на важливості діалогу між Урядом та парламентом. Він звернувся до народних депутатів: «Це серйозне питання – економічна політика країни на наступні роки. Якщо у вас є чітке бачення і реальні пропозиції - без популізму, а там, де ми можемо досягнути результату, - цей мій обов’язок як Прем'єра - зробити так, щоби ваші положення економічної програми потрапили в нашу спільну програму, аби ви і ми їх підтримували».

«Звертаюся до всіх членів парламенту, які дійсно хочуть, щоби у нас вийшло як у країни: дайте своє бачення, дайте свої пропозиції», - додав він.

«Це не має бути дисертація на тисячу сторінок. Це конкретні пункти, які ми запропонуємо вам і українському суспільству в прозорості боротьби з корупцією, економічному зростанні, ціновій стабільності, залученні інвестицій і новому порядку управління державними компаніями і приватизації», - підкреслив Глава Уряду.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua