Арсеній Яценюк: Уряд пропонує Парламенту ухвалити закон про державний прапор (відео)
вівторок, 13 жовтня 2015, 14:43

У переддень свята Захисника України Кабінет Міністрів України вносить до Парламенту проект закону України про державний прапор, який, зокрема, передбачає запровадження присяги на вірність державному прапору України.

Про це на засіданні Уряду у вівторок, 13 жовтня, повідомив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Глава Уряду підкреслив, що в Україні протягом двох десятиліть незалежності «так і не було закону про один із основних національних символів України, чим є державний прапор».

«Завтра, в День захисника України на будівлях всіх органів державної влади, у всіх військових частинах, зведеннях буде підніматися державний прапор», - зазначив він.

«Переконаний, що український Парламент підтримає ініціативу Уряду щодо закону про державний прапор України і запровадження присяги на вірність державному прапору, яка буде складатися і учнями, і студентами, і державними службовцями - громадянами країни, які вірять в свою країну, захищають свою країну і присягають на вірність українській державі і українському прапору», - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua