Арсеній Яценюк: Уряд пропонує знизити податкові ставки змінами в чинний закон, а новий податковий кодекс ввести в дію після широкого публічного обговорення
четвер, 17 грудня 2015, 13:24

Уряд України пропонує парламенту ухвалити в першому читанні запропоновану Кабміном редакцію Податкового кодексу, доопрацювати урядовий законопроект і ввести його в дію протягом 2016 року після широкого публічного обговорення. Про це заявив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк перед представленням у Верховній Раді проектів бюджетних і податкових змін у четвер, 17 грудня.

Він підкреслив, що Уряд України високо цінує роботу, проведену народними депутатами України щодо підготовки нової редакції податкового кодексу: «Сподіваюсь, що так само члени українського парламенту цінують роботу, яка проходила шість місяців для підготовки нової редакції Податкового кодексу України».

Арсеній Яценюк повідомив, що Уряд пропонує з 1 січня наступного року запровадити нові ставки податків та внести необхідні зміни до чинного Податкового кодексу.

Кабінет Міністрів пропонує парламенту  ухвалити в першому читанні редакцію Податкового кодексу, яка запропонована Урядом, підкреслив він.

«Пропонуємо, щоби парламент України разом із Урядом України доопрацював урядовий проект змін і не вводити його ні з 1 січня, ні з 1 лютого, а після нашої тривалої дискусії, після широкого публічного обговорення, після підготовки українського бізнесу і сприйняття українським бізнесом цих податкових змін ввести його в дію протягом 2016 року», - наголосив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua