Арсеній Яценюк: Уряд сподівається на якнайшвидше підписання закону України про ДБР (відео)
п’ятниця, 4 грудня 2015, 12:51

Уряд сподівається на якнайшвидше підписання закону України про Державне бюро розслідувань як новий незалежний орган, який позбавляє прокуратуру функцій розслідування.

Про це заявив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у п’ятницю, 4 грудня, після церемонії підписання Угоди між Урядом України та Урядом Японії щодо надання Україні позики  на політику розвитку для здійснення економічних реформ.

«Уряд поважає незалежність органів прокуратури та Національного антикорупційного бюро, так як ці органи формуються та призначаються не Урядом, а Президентом та Парламентом», - наголосив він.

Зі свого боку, зазначив Арсеній Яценюк, Уряд докладає всіх зусиль для того, щоби «дерегулювати українську економіку, зменшити вплив влади на економічні процеси, і таким чином боротися з корупцією».

Уряд також сподівається на якнайшвидше підписання закону України про Державне бюро розслідувань як новий незалежний орган, який позбавляє прокуратуру функцій розслідування. «Ми переконані в тому, що Уряд зможе забезпечити фінансування як незалежного Державного бюро розслідувань, так і Національного антикорупційного бюро, так і всіх інших антикорупційних органів, які є незалежними від органів виконавчої влади», - підкреслив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua