Арсеній Яценюк: Уряд залучає міжнародні компанії до управління чотирма митницями
четвер, 11 лютого 2016, 17:47

Уряд залучає міжнародні компанії до управління Волинською, Львівською, Чернівецькою та Закарпатською митницями: «Це компанії, які мають досвід боротьби з корупцією на митницях, здатні повністю змінити систему обслуговування і  систему управління», - наголосив під час відкритого засідання Кабінету Міністрів у четвер, 11 лютого, Прем’єр-міністр України, лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Нова система управління, підкреслив він, передбачає «спрощення отримання митних послуг і збільшення доходів бюджету з митниць».

Глава Уряду наголосив, що такі зміни матимуть «неймовірний супротив системи: «Але ми зобов’язані довести, що експеримент на цих чотирьох митницях буде успішним».

Арсеній Яценюк нагадав, що у Львівській, Чернівецькій, Волинській та Одеській областях уже запроваджувався експеримент щодо спрямування додаткових  доходів із митниць на будівництво доріг.  У всіх областях, крім Одеської, цей експеримент виявився успішним: три області направили на будівництво доріг додаткові доходи із митниць.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua