Арсеній Яценюк в День пам’яті захисників нашої держави: Україна переможе, бо за нами правда
субота, 29 серпня 2020, 09:16

Наші Герої полягли, відстоюючи цю правду і свободу свого народу. Вічна подяка і шана Українським Воїнам - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт»  Арсеній Яценюк у День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Арсеній Яценюк наголосив, що за час російської агресії за нашу державу віддали свої життя понад чотири тисячі воїнів, кращих доньок і синів України: «Пам’ятаємо про них щодня. Саме вони стали на заваді російському агресору, саме вони дали Україні можливість розвиватися навіть в умовах війни. Саме їм завдячує кожен українець, який радіє життю у мирному місті чи селі».  

«Україна переможе, бо за нами правда», - наголосив він.

«Наші Герої полягли, відстоюючи цю правду і свободу свого народу. Вони завжди нагадуватимуть всій Україні, кожному українцю, про те, звідки на нас чатує справжній ворог і загроза. Вони назавжди вказали прийдешнім поколінням цінність свободи і гідності. За це вічна подяка і шана Українським Воїнам» - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua