Арсеній Яценюк в День працівника дипломатичної служби: Нам потрібна яскрава, талановита й творча зовнішня політика і національна дипломатія
четвер, 22 грудня 2016, 09:52

"Як і в минулому, російський імперіалізм та агресія становлять прямий замах проти України. Але цього разу ми не лише здатні протистояти ворогу, але й перемогти та подолати його плани разом з усім цивілізованим світом", - написав лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook в День працівників дипломатичної служби України 22 грудня.

"Щиро вітаю зі святом усіх українських дипломатів. Дякую вам за працю і разом з усією країною вірю у ваш успіх, професіоналізм і відданість Україні", - написав лідер "Народного фронту".

Він зазначив, що цей день пов'язує національну зовнішньополітичну службу з добою Української Народної Республіки: "Це - великий історичний зв'язок пам'яті, ідеї та ідентичності".

"Минуло майже сто років з часу заснування нашого першого в модерній історії Міністерства закордонних справ, втім історія повторила перед нами життєві виклики і загрози. Як і в минулому, російський імперіалізм та агресія становлять прямий замах проти України. Але цього разу ми не лише здатні протистояти ворогу, але й перемогти та подолати його плани разом з усім цивілізованим світом", - написав Арсеній Яценюк.

Цей день стосується не лише професійних представників України у світі, зазанчив лідер "Народного фронту": "Цей день належить великому колу талановитих і небайдужих українців - діячів культури, лідерів громадської думки, громадських активістів та експертів, які допомагають відкривати Україну світові".

"Треба подякувати кожному, хто дбає про поширення правди про Україну і про об'єднання навколо нашої держави друзів і союзників", - підкреслив він.

Лідер "Народного фронту" привітав із цим днем усю країну: "Цей день стосується і належить усім нам. Від того, як ми уявляємо себе, як ми мислимо про себе, як ми мріємо про своє майбутнє, прямо залежить наша зовнішня політика".

"Нам дуже потрібна успішна дипломатія. Нам дуже потрібна перемога. Нам дуже потрібна глобальна підтримка. Нам дуже потрібна яскрава, талановита, творча зовнішня політика і національна дипломатія", - написав він.

"Вірю в цей день і вірю в нашу здатність захистити Україну та перетворити нашу державу на сильного і впливового оборонця міжнародного миру, безпеки і цивілізованого світопорядку", - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua