Арсеній Яценюк відвідав Центр НАТО із стратегічних комунікацій у Ризі
п’ятниця, 6 листопада 2015, 15:42

У п’ятницю, 6 листопада, Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в рамках робочого візиту до Латвії відвідав центр НАТО із стратегічних комунікацій у Ризі та провів зустріч із його Директором Янісом Сартсом.

Під час зустрічі наголошувалося, що одним з елементів гібридної війни є інформаційна війна, яка ведеться Російською Федерацією і яка наразі перетворилася на брудну гебельсівську пропаганду. Відзначалося, що російську пропаганду можна перемогти лише правдою, і весь світ має бути об'єднаним у цьому.

Арсеній Яценюк та Яніс Сартс обговорили конкретні плани співпраці України та Центру НАТО, обмін досвідом, залучення українських фахівців та навчання.

Центр стратегічної комунікації НАТО функціонує з січня 2014 року. Місія Центру НАТО в Латвії – дослідження та розробка рекомендацій за декількома напрямами комунікацій: інформаційні та психологічні операції, громадські відносини, контр-пропаганда. Таких центрів у державах Альянсу двадцять, три з яких розташовані у державах Балтії: Естонія (кібербезпека), Литва (енергетична безпека), Латвія (стратегічні комунікації).

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua