Арсеній Яценюк відвідав Центр управління нарядами поліції у Чернівцях
неділя, 27 березня 2016, 16:00

У неділю, 27 березня, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» відвідав Центр управління нарядами поліції у Чернівцях.

Глава Уряду ознайомився з роботою Центру, відкриття якого відбулося сьогодні.

За допомогою сучасної системи відеоспостереження диспетчери центру можуть відслідковувати місцезнаходження, зокрема, патрулів поліції, груп швидкого реагування та слідкувати за правопорядком.

Камери, які подають сигнал до Центру, уже встановлені на основних в'їздах до міста, центральних площах та вулицях. Арсеній Яценюк зазначив, що близько 50 камер додатково дозволять покрити системою відеоспостереження все місто.

Серед працівників Центру – учасники антитерористичної операції.

Арсеній Яценюк поспілкувався з одним із них – Ярославом Верхоляком, який брав участь у визволенні Луганського аеропорту та нагороджений державною нагородою Богдана Хмельницького 3-го ступеня.

Центр управління нарядами поліції “102” в Чернівцях працюватиме із застосуванням передових інформаційних технологій. Тут здійснюватимуться прийом повідомлень на спецлінію “102”; координація нарядів патрульної поліції, груп швидкого реагування, слідчо-оперативних груп; відеонагляд за станом дотримання публічного порядку в місті.

У новоствореному центрі в цілодобовому режимі планується робота 4 операторів, 3 диспетчерів, які керуватимуть нарядами та 1 диспетчера з напрямком роботи з відеонагляду.

Планується впровадити інформаційну систему “ЦУНАМІ” з єдиною базою даних центрального рівня, що дозволить відмовитись від ведення паперових обліків.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua