Арсеній Яценюк: Висновки слідства щодо трагедії MH17 - черговий крок до остаточного вироку Путіну і його режиму військових злочинців
середа, 28 вересня 2016, 17:46

«Останні висновки міжнародної групи слідчих про те, що 17 липня 2014 року рейс MH17 був збитий ракетою з  російського ПЗРК «Бук» з поля у контрольованому Кремлем Первомайському - з установки, що була привезена з території Російської Федерації, а потім повернулася на територію Росії, - це черговий крок до остаточного вироку Владіміру Путіну і його режиму військових злочинців», - наголосив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook.

«Не маю сумніву, що Кремль неминуче понесе відповідальність за цей жахливий злочин і за сотні інших міжнародних злочинів та десятки тисяч вбитих українців», - підкреслив лідер «Народного фронту».

Він наголосив, що санкції проти Росії мають бути не лише продовжені, але й розширені і посилені: «Це також мусить зробити Україна». 

«Злочини проти людства не знають строків давності. Злочини проти людства не можуть залишитися безкарними у XXI столітті», - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua