Арсеній Яценюк виступає за референдум щодо Конституції: Ніхто, крім народу, не має права визначати, яким буде Основний закон
неділя, 24 січня 2016, 18:56

«Настав час, щоб український народ сказав своє слово, яка повинна бути нова українська Конституція у новій європейській Україні. Ніхто, крім народу України, не має права визначати, яким буде Основний закон», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму зверненні в неділю, 24 січня.

Глава Уряду підкреслив, що референдум щодо Конституції і є «прямим народовладдям у вільній та демократичній країні, за яку ми боролися два роки тому на Майдані і зараз захищаємо зі зброєю в руках».

«Нова Конституція – це новий суспільний договір між громадянами і владою, яку вони обрали. Договір про розподіл прав і відповідальності всередині самої влади – між Президентом, Урядом та Парламентом. Договір про взаємини між центром і регіонами. Договір про створення нового чесного і справедливого суду, а не перепризначення чинного. Договір про чітку геополітичну мету України – стати членом Європейського Союзу та НАТО».

«Переконаний, що Глава Держави сповідує такі ж принципи», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua