Арсеній Яценюк візьме участь у прямому включенні КБФ «Вибори 46-го Президента США»
четвер, 5 листопада 2020, 12:09

5 листопада 2020 року Київський Безпековий Форум проводить пряме включення між столицею України та Вашингтоном і Лос-Анджелесом, щоб обговорити з політиками і дипломатами результати виборів Президента Сполучених Штатів Америки.

Як вплинуть на світ Президентські вибори у Сполучених Штатах?

Які попереду можливості для українсько-американських відносин?

Які нові ініціативи слід внести у діалог між Вашингтоном та Києвом?

Як оцінює американський політикум останні події в Україні?

Як США та Україні діяти разом для безпеки нашого регіону?

На ці головні запитання відповідатимуть відомі учасники:

Джон Гербст, Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів в Україні у 2003-06 роках, директор центру Євразії Атлантичної Ради;

Стівен Пайфер, Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів в Україні у 1998-2000 роках, старший науковий співробітник Стенфордського університету;

Вільям Тейлор, Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів в Україні у 2006-09 роках і Тимчасово повірений у справах Сполучених Штатів в Україні у 2019-20 роках, віце-президент Американського Інституту миру.

Мелінда Гарінг, заступник директора центру Євразії Атлантичної Ради і старший науковий співробітник Інституту з проблем зовнішньої політики (США).

Валерій Чалий, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Сполучених Штатах у 2015–19 роках, заступник Глави Адміністрації Президента України у 2014-15 роках, Голова правління Українського кризового медіа-центру.

Арсеній Яценюк, Прем’єр-міністр України у 2014-16 роках, Голова Київського Безпекового форуму, лідер «Народного фронту».

Модератор дискусії – Данило Лубківський, заступник Міністра закордонних справ України у 2014 році, дипломатичний радник Прем’єр-міністра у 2015-2016 роках, член Наглядової Ради фонду «Відкрий Україну».

Початок о 17:00.

Трансляція на ресурсах:

YouTube Фонду «Відкрий Україну»: https://bit.ly/2YYesPc;

Facebook Арсенія Яценюка: https://www.facebook.com/yatsenyuk.arseniy/;

Facebook КБФ: https://www.facebook.com/ksfopenukraine/;

Сайті КБФ: https://ksf.openukraine.org/ua.

Інформаційні партнери: Телеканали Україна 24 та Еспресо, видання Цензор.нет, Сьогодні Новини, Lb.ua, журнал Український Тиждень.

Київський Безпековий Форум – головний міжнародний форум України з проблем війни і миру, української та глобальної безпеки, заснований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua