Арсеній Яценюк візьме участь в онлайн дискусії КБФ: Україна і Сполучені Штати: план для стратегічного партнерства
середа, 27 січня 2021, 09:00

27 січня 2021 року, о 13:00 відбудеться нова онлайн дискусія Київського безпекового форуму «Україна і Сполучені Штати: план для стратегічного партнерства».

Київський Безпековий Форум розпочинає нову серію онлайн дискусій з головних проблем і завдань зовнішньої політики України, боротьби з агресією Росії, національної, регіональної і глобальної безпеки та міжнародних відносин.

Першою стане дискусія про пріоритети і перспективи українсько-американського стратегічного партнерства після обрання Президента Сполучених Штатів Джозефа Байдена.

Як вплине обрання нового Президента США на відносини з Україною?

Чи зможе нинішня влада України стати адекватним партнером нової американської адміністрації?

Які завдання повинен містити новий порядок денний України і США?

Як діятимуть Сполучені Штати стосовно Росії?

Як діяти разом проти агресії Кремля і задля відновлення нашої територіальної цілісності?

Якою має бути нова політика Заходу стосовно нашої частини Європи?

Як формуватиметься нова глобальна безпекова політика Сполучених Штатів?

Ці та інші питання обговорить представницьке коло учасників дискусії:

Майкл Карпентер – багатолітній зовнішньополітичний радник Джозефа Байдена, колишній заступник Міністра оборони Сполучених Штатів, виконавчий директор Пенн Байден Центру з дипломатії та глобальної взаємодії;

Аліна Полякова – американський експерт з питань трансатлантичного співробітництва, Президент Центру з аналізу європейської політики (CEPA);

Джон Гербст – відомий американський дипломат і провідний фахівець з питань відносин з Україною і Східною Європою, Директор Центру Євразії Атлантичної ради, Посол Сполучених Штатів в Україні у 2003-2006 роках.

Іванна Климпуш-Цинцадзе – Голова Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції до Європейського Союзу, Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції (2016-19 роки), член політичної фракції «Європейська Солідарність».

Єлизавета Ясько – член Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, голова підкомітету з міжпарламентського співробітництва, член політичної фракції «Слуги народу».

Арсеній Яценюк – Голова Київського Безпекового форуму, Прем’єр-міністр України у 2014-16 роках, лідер партії «Народний фронт»

Данило Лубківський – Директор Київського Безпекового Форуму, заступник Міністра закордонних справ і дипломатичний радник Прем’єр-міністра України у 2014-16 роках (модератор дискусії).

Дискусія транслюватиметься 27 січня 2021 року, о 13:00 на ресурсах:

YouTube Фонду «Відкрий Україну»;

Facebook Арсенія Яценюка;

Facebook КБФ;

Сайті КБФ.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua