Арсеній Яценюк: Влада зробила багато висновків із 2005 року (відео)
вівторок, 8 вересня 2015, 15:15

Намагання порушити єдність влади і почати чвари – «це намагання вистрілити в спину - не тим, кого обрав народ України і посадив у владні кабінети, а безпосередньо українській державі», - сказав Прем'єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт»  Арсеній Яценюк у вівторок, 8 вересня, під час розширеного засідання Уряду за участі Президента України Петра Порошенка та Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Він наголосив, що влада «зробила багато висновків із 2005 року»: «І що найбільш важливе - ми реально своєю роботою довели, що ми завжди знаходимо спільну позицію. Те, що ми пропрацювали разом вже більше року, - це яскравий взірець. Жодному демократичному Уряду і демократично обраному Президенту не вдавалося це зробити. Нам це вдалося. І це тільки перший етап».

«Які би виклики не стояли перед нами, які би в нас не були підводні рифи. Хто би там як не критикував – український караван іде. На нас - вся повнота відповідальності за долю країни, ми знаємо, що робити», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua