Арсеній Яценюк вручив почесну грамоту Кабміну голові Дніпропетровської ОДА, який посів перше місце в рейтингу ефективності
середа, 23 грудня 2015, 17:48

У рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів, визначеного Урядом, перше місце посіла Дніпропетровська область та керівник Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. У рейтингу міст - Київ та міський голова столиці Віталій Кличко. Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 23 грудня.

Арсеній Яценюк нагадав, що Уряд прийняв рішення щодо визначення рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів, «щоб було зрозуміло, хто якісно і ефективно працює в тій чи іншій області, а хто просто так демонструє свою присутність в кріслі голови місцевої адміністрації».

На засіданні Уряду про результати  рейтингу доповів Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

Перше місце в рейтингу міст посів міський голова Києві Віталій Кличко. Арсеній Яценюк привітав голову столиці: «Він активно б'ється за бюджет для міста Києва. Ми мали з ним тривалу дискусію. І я хочу привітати Віталія Кличка з тим, що він отримав перше місце як мер міста Києва».

У рейтингу керівників обласних державних адміністрацій перше місце посів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

Арсеній Яценюк  привітав його та вручив Валентину Резніченку, який доповідав на засіданні Уряду, почесну грамоту Кабінету Міністрів.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua