Арсеній Яценюк взяв участь в урочистому зібранні до 50-річчя Світового Конгресу Українців (фоторепортаж)
субота, 26 серпня 2017, 19:40

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк взяв участь в заходах до 50-ї річниці Світового Конгресу Українців у суботу, 26 серпня.

Він також зустрівся з Президентом СКУ Євгеном Чолієм.

Арсеній Яценюк підкреслив, що роль Світового Конгресу Українців і українців за кордоном є дуже важливою. Лідер "Народного фронту" зазначив, що вони десятиліттями допомагають в тому, "щоби наша незалежність утрималася і наша країна розвивалася". Особливо важливою, наголосив він, є їхня підтримка протягом останніх трьох років: "Наскільки був важливий голос українців за кордоном для того, щоб ми отримували підтримку країн, де живуть українці - Канада, Сполучені Штати Америки, Австралія, країни-члени Європейського Союзу. Підтримку в тому, щоби застосовувати санкції проти Росії, щоб Україні допомагали економічно. Щоб, нарешті, західний світ почув: Україні потрібно, в тому числі, й допомагати зброєю".

Підтримка світового українства була важливою і під час прийняття рішень щодо направлення американських, канадійських та британських тренувальних військових місій для українських Збройних Сил.

Слово Світового Конгресу Українців, підкреслив Арсеній Яценюк, "почав чути світовий політичний істеблішмент": "Голос українців за кордоном чути. І їхня роль є дуже важливою".

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua