Арсеній Яценюк: Я готовий на будь-які політичні рішення, щоби сформувати коаліцію, новий склад Уряду і призначити нового Прем'єра задля стабільності в країні (відео)
середа, 30 березня 2016, 14:09

«Задля стабільності в країні я готовий йти на будь-які політичні рішення, щоби сформувати коаліцію, новий склад Кабінету Міністрів, призначити нового Прем'єра і дати можливість новому Уряду працювати», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 30 березня.

Глава Уряду підкреслив, що він як Прем'єр-міністр і фракція «Народний фронт» «вперше займаємося тим, що збираємо коаліцію для формування нового складу Кабінету Міністрів, призначення нового Прем'єр-міністра, затвердження програми».

«Це щось нове в українській політиці. Але задля стабільності в країні, задля того, щоби в Україну приходили інвестори, щоби Україна далі залишалася в програмі з Міжнародним валютним фондом, наші західні партнери далі нас підтримували і щоб український народ відчував реальні зміни, я готовий йти на будь-які політичні рішення, щоби сформувати коаліцію, сформувати новий склад Кабінету Міністрів, призначити нового Прем'єра і дати можливість новому Уряду працювати», - наголосив Арсеній Яценюк.

«Для того, щоби до нас приходили інвестори, для того щоб далі продовжувати реформи, для того щоб українська економіка росла, що вона продемонструвала останніх декілька місяців, - нам потрібна політична стабільність», - підкреслив  Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також повідомив, що щойно провів телефонну розмову з Міністром фінансів України Наталією Яресько, яка очолює урядову делегацію на інвестиційному формі Україна-Нідерланди.

Він зазначив, що у форумі, який проходить зараз у Нідерландах, беруть участь 300 представників бізнесу: «Ми серйозно розвиваємо торговельні відносини з Голландією, адже вона є другим (за обсягами прямих інвестицій. – Ред.) інвестором в українську економіку».

Інвестиційний форум, зазначив Глава Уряду, проходить напередодні референдуму в Нідерландах щодо затвердження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС: «Ми сподіваємось на те, що країни-члени Європейського Союзу приймуть правильне рішення, яке відповідає насправді європейським цінностям, і підтримують Україну в прагненнях відповідати тим високим стандартам, які визначені в Угоді про політичну асоціацію і зону вільної торгівлі з ЄС».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua