Арсеній Яценюк: Як виходять з кризової ситуації? Стиснути зуби і робити свою роботу (відео)
вівторок, 29 грудня 2015, 19:34

З кризової економічної ситуації треба виходити «виключно економічними засобами і методами та політичною єдністю і відповідальністю всіх політичних сил». Про це заявив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у вівторок, 29 грудня, під час прес-конференції за підсумками 2015 року.

Відповідаючи на запитання щодо заяв партнерів по коаліції стосовно виходу з кризової економічній ситуації і змін в Уряді та перевиборів, Арсеній Яценюк зазначив: «Я можу сказати, як виходять з кризової економічної ситуації. Виключно економічними засобами і методами і політичною єдністю і відповідальністю всіх політичних сил».

«Коли країна знаходиться в стані війни, коли Україна втратила 20% економіки, коли 5% валового внутрішнього продукту відправляється на фінансування національної безпеки і оборони, коли нам необхідно фінансувати військо, коли нам треба далі проводити реформи, дуже непрості, - нам треба просто взяти приклад з наших інших партнерів. Наприклад, Польща, яка не була в стані війни, але яка 14 років крок за кроком і днем за днем проявляла політичну відповідальність, проводила складні і непопулярні реформи, але стала членом Європейського Союзу», - наголосив він.

«Тому моя відповідь, як вийти з економічної ситуації: стиснути зуби, в першу чергу українським політикам, і робити свою роботу. А потім історія всіх розсудить. Ту роботу, яку ми робимо сьогодні», - підкреслив Прем’єр-міністр України.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua