Арсеній Яценюк: Якщо ми збільшуємо соцстандарти, то маємо пришвидшувати ріст економіки (відео)
неділя, 12 листопада 2017, 20:30

“Я доволі консервативний в економічній політиці - ми можемо витрачати тільки стільки, скільки заробили. Тож якщо ми підвищуємо соціальні стандарти, то повинні пришвидшувати ріст економіки”, - підкреслив лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк у програмі “Події тижня” на ТРК “Україна” в неділю, 12 листопада.

Арсеній Яценюк зазначив, що соціальна політика чинного Уряду “на цьому етапі є абсолютно правильна”. Водночас лідер “Народного фронту” зазначив, що дотримується доволі консервативних поглядів в економічній політиці: “Моя економічна політика лежить в площині: ми можемо витрачати тільки стільки, скільки ми заробили. Економічна політика чинного Уряду полягає в тому, щоби зараз активно підвищувати соціальні стандарти”.

“Це можна зробити тільки одним шляхом: якщо ми підвищуємо соціальні стандарти, то повинні пришвидшувати ріст економіки - джерела доходів. І зараз ми з Урядом саме над цим сконцентровані”, - наголосив Арсеній Яценюк.

Відповідаючи на запитання про співпрацю з Міжнародним валютним фондом, Арсеній Яценюк зазначив, що нещодавно мав зустріч із першим заступником директора-розпорядника МВФ: “Мало хто сподівався в МВФ в 2014 році, що країна в стані війни зможе продемонструвати економічне зростання, зменшення інфляції і взагалі економічний прогрес. Ми це доказали”.

У відповідь на запитання щодо співпраці з чинним Прем’єр-міністром України лідер “Народного фронту” наголосив, що ефективна робота можлива «коли всі об'єднані, коли кожен підтримує одне одного, коли ми можемо подискутувати за зачиненими дверима, але публічно до народу України звертаємося зі спільною погодженою позицією”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua