Арсеній Яценюк – європейським партнерам: Наш успіх – це ваш успіх (відео)
п’ятниця, 16 вересня 2016, 20:29

Під час Тринадцятої щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) 16 вересня  лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся до європейських партнерів: «Ми хочемо зробити Україну історією успіху. А наш успіх – це ваш успіх».

Арсеній Яценюк наголосив, що жодна країна в Європі не пройшла такі випробування, як Україна за 2,5 роки: «Україна стикнулася з російською військовою агресією, була на межі фінансового колапсу, мала російських шпигунів, інфільтрованих у всі відомства національної безпеки».

У таких обставинах тодішній Уряд, очолюваний Арсенієм Яценюком, був змушений «провести надзвичайно непопулярні, але єдино можливі кроки», аби зробити фіскальну і бюджетну політику України більш сильною.

Він нагадав, що Уряд спрямував більш як 5% нашого ВВП на військові видатки: «Ми захищаємо Європу. Ми – єдина армія в Європі, яка зупинила російське військо».

«Ми розуміємо, що програма з МВФ – це шлях, як стабілізувати українські макроекономічні показники. Але нам потрібне зростання. Людям потрібна робота, зарплати, люди вимагають кращої системи охорони здоров’я та освіти», - наголосив лідер «Народного фронту».

«Люди мають вірити, що у них є підтримка вільного світу і ми зробимо це разом», - сказав він.

Арсеній Яценюк звернувся до європейських партнерів: «Нам потрібні інвестиції. Нам потрібний механізм, як зміцнити українську економіку, пришвидшити зростання.  Ми з однієї родини. Наш успіх – це ваш успіх».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua