Арсеній Яценюк: Захід повинен ввести санкції проти депутатів пропутінської партії ОПЗЖ (відео)
п’ятниця, 27 листопада 2020, 23:15

Проти депутатів пропутінскої партії ОПЗЖ, які виконують російське замовлення з підриву відносин України з США і ЄС, Захід повинен ввести санкції і позбавити їх права в’їзду. А СБУ зобов’язано боротися зі всією російською агентурою, - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк 27 листопада в ефірі програми «Свобод слова з Савіком Шустером».

Він наголосив, що лідери ОПЗЖ регулярно зустрічаються з Путіним, «за наказом якого вбивають українських військовослужбовців і цивільних громадян України, за наказом якого захопили територію Автономної Республіки Крим, який відправив свої війська, ФСБшників і ГРУшників в Донецьк і Луганськ».

Багато з депутатів ОПЗЖ є мільйонерами і мільярдерами, підкреслив лідер «Народного фронту»: «У них яхти, будинки у Франції. У них неймовірні статки. Проти цих людей повинні бути введені санкції, і спецслужби України повинні «вскрити» всю російську агентуру».

«Департамент контррозвідки зобов’язаний «вскрити» всіх цих російських консерв. Вдумайтесь, кум Путіна Медведчук контролює половину медійного ринку новинних каналів в Україні. Я колись звертався до президента Порошенка в 2019 році - звільніть Україну від кума Путіна. Зараз я звертаюся до президента Зеленського. Пане президенте, звільніть Україну від російської агентури і від легального представника Путіна в Україні, ким є пан Медведчук», - підкреслив Арсеній Яценюк.

«Іде боротьба. Це серйозна комбінація, за якою стоїть в першу чергу Росія», - сказав він, наголосивши, що РФ використовує представників ОПЗЖ для підриву національних устоїв української держави.

«Вони намагаються змінити парадигму. Нам треба встояти. Ми встояли в 2014-му, ми встоїмо і в 2020, і в 202. Ваш план не вдасться», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua