Арсеній Яценюк закликав не продавати голоси на місцевих виборах: «Не продавайте майбутнє країни за декількасот гривень» (відео)
неділя, 18 жовтня 2015, 15:40

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк наголосив на важливості проведення чесних і прозорих місцевих виборів – «так само, як ми чесно і прозоро провели вибори Президента України і вибори Верховної Ради України», - підкреслив Глава Уряду, лідер «Народного фронту» в «10 хвилинах» у неділю, 18 жовтня.

Чесні і прозорі вибори, підкреслив Арсеній Яценюк, – «це тоді, коли ніхто не бере гроші за свій голос і не продає майбутнє країни за декількасот гривень».

«Усі говорять про боротьбу з корупцією. Так давайте боротися з нею, і починаємо кожен з себе. Не продавайте голос корумпованим політикам - і таким чином робіть свій внесок у боротьбу з політичною корупцією в країні», - наголосив Глава Уряду.

Він також нагадав, що новий закон про місцеві вибори передбачає можливість відкликання депутата місцевої ради, який не справляється зі своїми обов’язками: «Це дуже хороший запобіжник для тих, які ідуть в місцеві органи влади не для того, щоб змінити ваше життя, а для того, щоб покращити життя собі».

«Ці місцеві вибори – ще один крок до змін в країні. Ми разом змінюємо країну». – сказав Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua