Арсеній Яценюк закликав президента зупинити диверсію проти України: Імпорт електрики вбиває так само, як імпорт пропаганди
четвер, 11 лютого 2021, 16:49

«Імпорт з Росії пропаганди, вакцин і газу – не напряму, але вбивають. Імпорт електрики вбиває так само», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

«Сьогодні на передовій неподалік Горлівки снайпер убив українського солдата. Тим часом Україна продовжує закуповувати російську електроенергію в Росії, фінансуючи російський бюджет війни. Ці два факти неможливо співставити і вкласти у державну логіку», - зазначив він.

Проте для декого існують свої «корупційні і зрадницькі» мотиви, наголосив лідер НФ: «Їх загортають в обгортки пояснень і виправдань, вони оскалюються щойно ти говориш правду».

«Звертаюся до президента Володимира Зеленського із закликом бути послідовним у своїх діях і зупинити цю диверсію проти України. У тому числі, відсторонивши щурів, які сидять в парламенті і є слугами російського народу, від можливостей щосекундно здавати інтереси України», - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua