Арсеній Яценюк: Закликаю вільний світ не знімати санкції з РФ, доки російські війська не покинуть територію незалежної України (відео)
четвер, 14 квітня 2016, 14:25

«Доки Російська Федерація і її війська не покинуть територію незалежної України, а саме не заберуться геть з Донецька, Луганська і Криму, я закликаю вільний світ не знімати санкції з РФ, а тиснути на Росію. Це єдина мова, яку вона розуміє», - підкреслив лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у четвер, 14 квітня, під час 9-го Київського Безпекового Форуму, організованим Фондом «Відкрий Україну».

«Російська військова агресія нікуди не поділася. І сьогодні Росія представляє загрозу цінностей вільного світу і для всього вільного світу», - наголосив він.

Арсеній Яценюк висловив вдячність західним партнерам:  Європейському Союзу, Сполученим Штатам Америки і всьому вільному світу «за те, що Україну не полишили одну».

«Але так само хочу звернутися зараз - ви не маєте права і полишати нас надалі. Країна надто багато вклала, країна надто багато страждає і надто багато зробила для того, щоби й надалі отримувати цю підтримку», - сказав лідер «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua