Арсеній Яценюк запросив Нобелівського лауреата Даніеля Шехтмана до розробки спільних освітніх ініціатив
вівторок, 26 січня 2016, 15:34

У вівторок, 26 січня, Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк зустрівся з видатним вченим сучасності, всесвітньовідомим фізиком і хіміком, лауреатом Нобелівської премії з хімії 2011 року, професором Даніелем Шехтманом (Держава Ізраїль).

У центрі уваги бесіди були актуальні питання розвитку освіти та науки в Україні, а також застосування передових освітніх технологій для розвитку підприємництва та інновацій.

«Освітаце завдання номер один у кожній країні, яка прагне прогресу», - наголосив Даніель Шехтман, відзначивши бажання сприяти українським реформам, популяризації науки серед молоді і поширенню знань про нові технологічні підходи для розвитку сучасного бізнесу. Професор Шехтман поділився досвідом з реалізації розробленої ним освітньої програми викладання точних наук дітям дошкільного віку, яка успішно застосовується в дитячих навчальних закладах Ізраїлю.

Глава Уряду України висловив вдячність Нобелівському лауреату за відвідання України, виявлену підтримку та зацікавленість у втіленні спільних задумів і проектів у нашій державі.

Арсеній Яценюк запросив Даніеля Шехтмана до тісної співпраці та діалогу, який надасть нових ідей та поштовху в справі організації науки та освіти і заохочення нових інтелектуальних пошуків для української молоді та передових підприємців.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua