Арсеній Яценюк: Завтра Верховна Рада має об'єднаними зусиллями проголосувати всі законопроекти щодо безвізового режиму (відео)
середа, 4 листопада 2015, 14:39

«Важливо проявити мудрість і відповідальність перед українським народом в тому, щоби завтра парламент успішно проголосував законопроекти щодо безвізового режиму для українських громадян», - підкреслив Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 4 листопада.

Арсеній Яценюк наголосив на важливості  того, аби 5 листопада Верховна Рада України  «об'єднаними зусиллями проголосувала всі законопроекти щодо безвізового режиму для українських громадян з метою поїздок до Європейського Союзу».

Він підкреслив, що сьогодні розпочнуться засідання парламентських комітетів щодо розгляду цих питань, і профільні міністри, зокрема Міністр юстиції та Міністр закордонних справ будуть особисто брати в них участь.

«Нам дуже важливо проявити мудрість і відповідальність перед українським народом в тому, щоби завтра парламент успішно проголосував відповідні законопроекти. І після цього ми будемо очікувати позитивного звіту наших європейських партнерів щодо можливості запровадження безвізового режиму для українських громадян», - підкреслив Глава Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua