Арсеній Яценюк: Зміни до Конституції мають бути ухвалені одночасно з новими законами про судоустрій та про статус суддів (відео)
середа, 10 лютого 2016, 12:46

У парламенті України був зроблений перший крок щодо ухвалення змін до Конституції, «які дадуть можливість провести як повну переатестацію суддів, так і змінити судову систему країни в цілому»: «Ми очікуємо, що український парламент проголосує в другому читанні ці зміни до Конституції одночасно з новим законом про судоустрій та новим законом про статус суддів», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк  у середу, 10 лютого, на засіданні спільної колегії Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства юстиції України - «Від нової поліції до нової юстиції та безпеки громадян».

Глава Уряду зазначив, що в назві колегії міститься план реформ, який необхідно провести в 2016 році, - як в правоохоронній системі, так в системі нової юстиції.

«Наша ціль – це запровадження реальної справедливості в Україні. Справедливість – це тоді, коли українські суди є чесними, виносять вироки виключно на підставі закону і справедливості. Це тоді, коли українська судова система є повністю незалежною», - наголосив Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua