Арсеній Яценюк зустрівся у Вашингтоні із Вессом Мітчеллом і Куртом Волкером: Україна не піде на компроміси, які загрожуватимуть нашому майбутньому. Відчуваю підтримку і солідарність наших партнерів
п’ятниця, 31 серпня 2018, 23:12

"Україна не піде на компроміси, які загрожуватимуть її національному і європейському майбутньому. Відчуваю підтримку і солідарність наших партнерів зі США", - написав лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у своєму Facebook після зустрічей у Вашингтоні з заступником Державного секретаря Сполучених Штатів у справах Європи та Євразії Вессом Мітчеллом та Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером 31 серпня.

"Ціную предметний характер нашого діалогу", - написав Арсеній Яценюк.

Сьогоднішню зустріч, за його словами, розпочали зі згадки про Сенатора Джона Маккейна: "Завтра матимемо честь вшанувати його пам`ять разом із представниками з усього світу в Національному соборі у Вашингтоні".

"Нам буде дуже потрібен характер Маккейна. Ця тверда вдача і позиція будуть потрібні всім - і українській, й американській дипломатії", - написав Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що надходить час великих політичних випробувань: "Нам треба вберегти Україну від очікуваних потрясінь - і від постійної загрози агресії з боку Росії, і від її лукавих пропозицій миру, а насправді гібридного загарбання нашої держави".

"Україна не піде на компроміси, які загрожуватимуть нашому національному і європейському майбутньому. Ми будемо захищати свою свободу від будь-яких замахів", - наголосив лідер "Народного фронту".

"Це - головна суть нашої розмови. Відчуваю підтримку і солідарність наших партнерів", - додав він.

1 вересня Арсеній Яценюк буде присутній на церемонії вшанування пам`яті Сенатора Джона Маккейна у Вашингтонському національному соборі. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua