Арсеній Яценюк зустрівся з делегацією Національної коаліції на підтримку євразійського єврейства
четвер, 29 жовтня 2015, 20:58

У четвер, 29 жовтня, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк провів зустріч із делегацією Національної коаліції на підтримку євразійського єврейства (США).

Сторони обговорили питання боротьби з антисемітизмом, зміцнення міжнаціонального миру в Україні, підтримки євроінтеграційних прагнень України взагалі і її демократичних інститутів – зокрема. Арсеній Яценюк підкреслив, що утвердження толерантності та взаємоповаги у відносинах між громадянами України різного етнічного походження і релігійних переконань, так само, як і безкомпромісна боротьба з будь-якими проявами антисемітизму, расизму і ксенофобії – є одним з пріоритетів в роботі українського Уряду.

Особливу увагу було приділено підготовці до 75-річчя трагедії Бабиного Яру, яке відзначатиметься наступного року у Києві на міжнародному рівні. Прем’єр-міністр України наголосив, що це трагедія всесвітнього масштабу, і пам'ять про неї має передаватися з покоління у покоління. Він розповів членам делегації Національної коаліції на підтримку євразійського єврейства про концепцію відзначення, хід підготовки до нього та запросив їх взяти участь у меморіальних заходах.

У свою чергу члени делегації Національної коаліції на підтримку євразійського єврейства дали високу оцінку зусиллям Уряду щодо недопущення розпалювання ворожнечі на національному ґрунті, його оперативній реакції на провокації проти громадянської злагоди в країні та запевнили у підтримці перетворень у суспільно-політичній та економічній сферах, які здійснюються в Україні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua