Арсеній Яценюк зустрівся з делегацією Палати Представників Парламенту Японії
вівторок, 29 вересня 2015, 20:04

У вівторок, 29 вересня, Прем’єр-міністр, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся із делегацією Палати Представників Парламенту Японії на чолі з головою українсько-японської парламентської групи дружби Ейсуке Морі.

Представники парламенту Японії засвідчили тверду підтримку незалежності та територіальної цілісності України і висловили готовність для подальшої активної допомоги реформаторських зусиль в Україні та поглибленню двостороннього співробітництва, зокрема в економічній галузі та у сфері післяаварійного реагування на надзвичайні ситуації на атомних електростанціях.

Арсеній Яценюк висловив вдячність японським представникам за солідарність з нашою державою у час виняткових випробувань унаслідок російської агресії проти незалежності та територіальної цілісності України.

Учасники зустрічі відзначили спільність позицій України та Японії щодо неприпустимості зміни кордонів, порушення територіальної цілісності країн і основних принципів міжнародного права та підкреслили важливість зміцнення міжнародної безпеки.

Окремо під час зустрічі було обговорено комплекс питань, пов’язаних із протидією російській агресії. Відбувся обмін думками стосовно шляхів реформування Ради Безпеки ООН.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua