Арсеній Яценюк зустрівся з делегацією Світового конгресу українців
вівторок, 15 березня 2016, 14:00

У вівторок, 15 березня, Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся з делегацією Світового конгресу українців на чолі з його президентом Євгеном Чолієм.

Глава Уряду висловив вдячність СКУ за зусилля, які сьогодні здійснюються на підтримку України, гуманітарні акції допомоги, дуже активну діяльність Світового конгресу українців для протидії російській пропаганді і поширення правди про Україну та зміни, які відбуваються в державі.

Прем'єр-міністр України висловив відданість тісній співпраці зі Світовим конгресом українців і обговорив із делегацією СКУ конкретні плани співробітництва на найближчу перспективу. Зокрема, йшлося про взаємодію в гуманітарній площині, координацію спільних зусиль на світовій арені для роз'яснення світові, що відбувається в Україні.

Президент Світового конгресу українців підтримав реформаторські зусилля Уряду України і запевнив у тому, що СКУ і надалі продовжуватиме активно дбати про допомогу Україні в складні часи випробувань, які ми спільно разом переживаємо.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua