Арсеній Яценюк зустрівся з Главами МЗС Бельгії та Люксембургу
понеділок, 23 листопада 2015, 18:07

У понеділок, 23 листопада, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк зустрівся Міністром закордонних справ Бельгії  Дідьє Рендерсом та Главою МЗС Люксембургу Жаном Ассельборном.

Глава Уряду України висловив вдячність співрозмовникам за ратифікацію їхніми країнами Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

«Без сумніву, Угода про зону вільної торгівлі з ЄС набуде чинності 1 січня. Уряд України дуже відданий цьому», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк нагадав, що український Уряд разом із парламентом ухвалили низку законів, необхідних для лібералізації візового режиму: «Переконані, що звіт Європейської комісії, який має бути оприлюднений найближчим часом, визнає, що ми виконали критерії для лібералізації візового режиму».

У ході зустрічі  співрозмовники обговорили питання боротьби з терористичною загрозою в Європі.  

Прем’єр-міністр України підкреслив, що Україна постала перед російською агресією - незаконною анексією Криму, вторгненням в Донецьк і Луганськ. Він висловив вдячність Главам МЗС Бельгії та Люксембургу за підтримку українського народу в боротьбі за суверенітет та незалежність.

«Нам потрібно мати єдиний сильний фронт проти тероризму, терористичних атак, щоб забезпечити мир і стабільність для наших народів», - підкреслив Глава Уряду України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua