Арсеній Яценюк зустрівся з новопризначеним помічником Держсекретаря США з європейських і євразійських справ Вессом Мітчеллом
вівторок, 14 листопада 2017, 20:24

У вівторок, 14 листопада, у Києві лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк зустрівся з високим представником Уряду Сполучених Штатів, новопризначеним помічником Державного секретаря США з європейських і євразійських справ Вессом Мітчеллом.

«Бажаю, щоб його діяльність була позначена вагомими результатами на користь нашого стратегічного партнерства а також відновлення міжнародного права, безпеки і миру в нашому регіоні», - написав Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook.

У центрі уваги під час розмови, за його словами, «були ключові питання - реформи в нашій державі та протидія агресії Росії».

«Ціную слова Весса Мітчелла про те, що співпраця з Україною належатиме до його найвищих пріоритетів, і вдячний за запевнення в готовності надати нового поштовху для якнайдіяльнішого залучення Уряду Сполучених Штатів до процесів змін у нашій країні, захисту нашої незалежності, безпеки і підтримки європейського курсу», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua